Výnimočnosť rustikálneho nábytku

Mnohí ľudia sú proti rustikálnemu nábytku, pretože si myslia, že patrí do iného storočia a jednoducho nie je dosť moderný. Mýlia sa práve v tom, že v ňom hľadajú niečo, čo by nemali a porovnávajú ho s dnešným bežným nábytkom. K rustikálnému nábytku je potrebné pristupovať úplne inak. V tomto článku vám prezradíme, v čom tkvie krása tohto druhu nábytku.

Čo je dôležité vedieť?

Rustikálny nábytok nekupujete preto, aby vyzeral moderne alebo dokonale. Rustikálny nábytoksi ľudia zaraďujú do domácnosti z presne opačného dôvodu.

Trh je presýtený ultra-modernými a najtrendovejšími kusmi nábytku, čo z tohto trhu robí presný opak toho, o čo sa každý tak veľmi snaží - byť výnimočný.

Ak hľadáte naozaj niečo, čo zaujme pozornosť vašich hostí a spestrí aspoň niektoré miestnosti, rustikálný nábytok je práve pre vás.

Je pre každého?

Niekto sa do týchto skvostov ihneď zamiluje, niekto jednoducho prejavuje odpor voči celej rustikálnej tematike a jej prevedení do nábytku. Preto je dôležité naozaj starostlivo vybrať tie najlepšie možné varianty práve pre vás. Sme však presvedčení, že pár kusov nábytku tohto druhu rozhodne nič nepokazí.

Najlepšia voľba

Či už chcete celú sadu v rustikálnom štýle alebo len jeden kus na okorenenie celkového dojmu, dovoľte nám odporučiť vám vynikajúce voľby.

Komoda

Komody v rustikálnom štýle vyniknú v mnohých izbách, hlavne v spálni pri masívnej posteli alebo v obývačke pri vhodnom farebnom prevedení vzhľadom na zvyšok zostavy.

Písací stôl

Pracovať za rustikálnym písacím stolom je úplne iný zážitok ako sedieť za obyčajnou bukasovou skladačkou. Máte pri tom proste pocit, akoby ten stôl mal dušu.

Skriňa

Jedna z najlepších volieb do vašej spálne. v kombinácií s rustikálnou komodou a masívnou posteľou je to naozaj skvostný pohľad.

Tak čo poviete?  Zmenili ste svoj názor?  Nenechajte si ujsť krásy rustikálneho nábytku. Veľké množstvo ľudí bolo skeptických a po tom, ako mu dali šancu, neľutujú ani sekundu, ktorú ho mali vo svojom dome. Ak chcete svojmu domovu dodať atmosféru, neexistuje lepší spôsob. Navštívte našu ponuku a presvedčte sa na vlastné oči. Garantujeme vám, že to určite neoľutujete.