Posteľ z masívu - kvalita, do ktorej sa oplatí investovať

Spánok je činnosť, ktorou v priemere strávime približne tretinu života. Aj preto sa oplatí nešetriť na jeho kvalite a dopriať si skutočne pohodlnú, kvalitnú a krásnu posteľ, v ktorej sa vám bude krásne zaspávať. Skvelou voľbou sú napr. postele z masívu. Vyrábajú sa z pevného a odolného masívneho dreva, ktoré je stávkou na istotu, pokiaľ chcete posteľ, ktorá vám bude dlho slúžiť.

 

Kvalitný materiál, ktorý vydrží naozaj dlho

Poctivé masívne drevo je pre výrobu postelí ideálnym materiálom. Vyznačuje sa vysokou odolnosťou a krásnym vzhľadom, ktorý nikdy neomrzí. Hodí sa do rôznych interiérov a voľbou takejto postele nikdy neurobíte chybu. V našom e-shope si navyše môžete vybrať z pestrej palety odtieňov, takže môžete dizajn postele vyladiť s ostatným interiérom vašej spálne.
 


Posteľ z masívu z tých najlepších drevín

Pre výrobu postelí z nášho obchodu sú používané iba vybrané najkvalitnejšie druhy dreva. Konkrétne sa jedná napríklad o palisandrové alebo mangové drevo. Postele z masívu dovážame až z Indie a vždy ide o špičkové luxusné produkty, ktoré majú nekompromisnú kvalitu. Drevo na ich výrobu je veľmi pevné a tvrdé, a postele sú vyrábané s maximálnou starostlivosťou.

Vyberte si posteľ na mieru, presne podľa vašich potrieb

Chápeme, že každý má trochu iné potreby a predstavy o ideálnej posteli. Preto si u nás môžete posteľ objednať na mieru presne podľa vášho želania. Okrem štandardných veľkostí 160x200, 180x200 a 200x200, tak pre vás môžeme nechať vyrobiť aj iné rozmery. Rovnako tak si môžete zvoliť z niekoľkých odtieňov dreva. Postele z masívu, ktoré máme v našej ponuke, sú vhodné do každej modernej spálne a zaručujeme vám ich 100% kvalitu a precízne spracovanie. Všetky produkty sa ručne vyrábajú v Indii. Súčasťou postele je vždy aj latový rošt, ktorý je poskytovaný zdarma.