Objavte kúzlo rustikálneho nábytku z Indie

Páči sa vám rustikálny štýl a priali by ste si mať v ňom celý svoj byt alebo dom? Nie je to žiadny problém - v našom internetovom obchode ponúkame široký sortiment rustikálneho nábytku, vyrobeného v Indii. Ide o poctivú ručnú prácu skúsených stolárov, ktorí vo svojom odbore patria k absolútnej špičke.


Šesť odtieňov kvalitného dreva

Chceme, aby si každý mohol vybrať odtieň nábytku podľa svojich potrieb – či už podľa svojho vkusu alebo napríklad na základe toho, ako sa mu bude hodiť na ostatné vybavenie domova. Rustikálny nábytok tak ponúkame vždy v šiestich krásnych odtieňoch - vybrať si môžete z odtieňov Natural, Mango, Only Stain, Two Tone, Light Walnut a Light Honey. Okrem farby si navyše môžete vybrať pri rôznych veľkostiach – pokiaľ by vám dostupné rozmery nevyhovovali, je možné objednať presne také, ktoré potrebujete.


S naším nábytkom je možné vybaviť celú domácnosť

Rustikálny nábytok z masívu je vhodný takmer do každej miestnosti – či už sa jedná o spálne (pre ktoré máme v ponuke luxusné masívne postele, nočné stolíky alebo šatníkové skrine), obývacie izby (knižnice, stolíky, komody alebo kreslá), jedálne, predsiene alebo kúpeľne. Vďaka jeho špičkovej kvalite sa navyše nemusíte báť toho, že by sa vám čoskoro zničil - náš nábytok z masívneho dreva je vysoko odolný a bude vám slúžiť dlhé desiatky rokov.


Rustikálny nábytok je skvelou voľbou aj pre hotely a reštaurácie

Štýlový indický nábytok je perfektným riešením aj pre rôzne hotely alebo reštaurácie, kde vďaka nemu môžete krásne doladiť atmosféru vašich priestorov. Hodí sa najmä do kvalitnejších hotelov, pri ktorých sa dbá na dokonalý dizajn a maximálny komfort, rovnako tak ho ale ocenia aj niektoré reštaurácie, kde sa rustikálny štýl hodí do ich konceptu. Ak ste majiteľom podniku a radi by ste ho vybavili naším nábytok, ozvite sa nám a dohodneme sa na podrobnostiach.