Nábytok z masívu – to pravé do vašej kuchyne

Kuchyňa je miestom, ktoré majú skoro všetci radi a schádza sa v nej celá rodina. Také miesto si zaslúži aj kvalitný nábytok, ktorý bude funkčný, praktický, odolný a bude dobre vyzerať. Ak máte radi prírodné materiály a chcete staviť na špičkovú kvalitu, určite vás zaujme nábytok z masívu z nášho e-shopu – pre jedálne a kuchyne máme širokú ponuku jedinečných produktov.


Jedálenské stoly z masívu vás nikdy nesklamú

Najdôležitejším kusom nábytku je v kuchyni aj jedálni veľký jedálenský stôl. Ten by mal byť dostatočne pevný a odolný, pre domácnosti sú tak najlepším riešením stoly z poctivého masívneho dreva. U nás si ich môžete vybrať v šiestich krásnych odtieňoch av širokej škále rozmerov. Všetko je vyrobené z najlepšieho dreva a ide o poctivú ručnú prácu.


Ušetriť môžete vďaka výhodným jedálenským setom

Nechcete iba samotný stôl, ale potrebujete si zariadiť celú kuchyňu? Potom by sa vám mohli páčiť naše jedálenské zostavy, ktoré zahŕňajú nielen jedálenský stôl, ale aj niekoľko stoličiek, súčasťou niektorých setov sú navyše aj masívne lavice. Jedálenské zostavy sú vyrobené v Indii z kvalitného palisandrového dreva a pokiaľ by ste si nevybrali z rozmerov, môžete si ich od nás nechať vyrobiť na zákazku, presne v tej veľkosti, akú potrebujete.


Ďalší nábytok z masívu do kuchyne či jedálne

Vybaviť si ale s nami môžete kompletne celú jedáleň alebo kuchyňu. Náš sortiment zahŕňa aj masívne stoličky, príborníky, lavice, komody masív a ďalší kuchynský nábytok z masívu. Pre najnáročnejších zákazníkov potom máme v ponuke aj luxusné jedálenské stoly z materiálov Acacia a z teakového dreva. Tieto stoly pochádzajú z Thajska alebo Bali a ocenia ich aj tí, ktorí vyžadujú iba to najluxusnejšie vybavenie. Aj v tomto prípade je samozrejmosťou možnosť zhotovenia stola na mieru alebo výber z niekoľkých odtieňov dreva.