Luxusné postele z masívu so zaujímavou zľavou

Ak sa chystáte na nákup novej masívnej postele do Vašej spálne, práve teraz je ideálna príležitosť - v našom Internetovom obchode si môžete zakúpiť špičkové postele z masívu za zvýhodnených cenu. Pozrite sa na našu kompletnú ponuku a vyberte si novú pohodlnú posteľ z kvalitného materiálu.


Ručne vyrábaná nábytok z Indie

Nielen posteľ z masívu, ale aj ostatný nábytok, ktorý v našom e-shope ponúkame, je vyrobený z pevného a odolného masívu. Postele sú zhotovené z palisandrového dreva, ktoré je pre ich výrobu ideálne a zaručuje nielen krásny vzhľad, ale predovšetkým maximálnu pevnosť a odolnosť. Všetko sa vyrába v Indii a ide o prvotriednu ručnú prácu, ktorú ocení každý, kto preferuje najvyššiu kvalitu spracovania. U jednotlivých kusov nábytku navyše umožňuje výber zo šiestich odtieňov dreva a podľa vašich prianí si môžete vybrať aj rozmery - sme schopní pre vás nechať vyrobiť posteľ aj iný nábytok na objednávku.


Vyberte si masívne postele za skvelú cenu

Aktuálne ponúkame u všetkých postelí z nášho sortimentu zaujímavé akčné zľavy, väčšina zliav je platná do 30. mája, takže pokiaľ vás niektoré postele z dreva zaujme, určite s jej objednávkou dlho neváhajte. Väčšina zliav sa pohybuje okolo 14 – 15%, na vybrané produkty je ale zľava dokonca až 30% – môžete tak ušetrí veľa peňazí.


Pre spálne ponúkame aj iné druhy luxusného nábytku

Ak máte záujem o iné vybavenie spálne, prípadne si chcete spolu s posteľou rovno kúpiť aj ďalší nábytok, Môžete si vybrať z našej pestrej ponuky, ježko zahŕňa také nočné stolíky z masívu, šatníkové skrine z masívu, komody z masívu, zrkadlá z masívu a toaletné stolíky z masívu. Všetko v špičkovej kvalite z luxusného masívneho dreva, ručne spracovaného v Indii. Zľavy až do 30. mája platia aj na ostatné produkty, teraz tak máte jedinečnú príležitosť kompletne si vybaviť celú spálňu krásnym nábytkom za mimoriadne výhodné ceny. Samozrejmosťou je doprava zadarmo až k vám domov.