Jedálenský stôl z masívu? Nepodceňujte kvalitu tohto kusu nábytku vo Vašej domácnosti

Keď si človek povie – jedálenský stôl z masívu – čo sa vám vybaví ako prvé? Čo si pod tým to spojením slov predstavíte?


Nám sa vybaví krásny mohutný masívny jedálenský stôl, ktorý je vyrobený z masívneho dreva, možno aj z nejakej tropickej dreviny, s robustnými drevenými nohami a pravdepodobne aj krásnou atypickou a nevšednou kresbou dreva.


Na trhu je mnoho rádoby masívnych stolov, ktoré sa však na masívny stôl iba hrajú. Alebo dokonca si rôzni predajcovia nevidia do pusy a snažia sa zákazníkov obalamutiť na predaj tak, že aj natretú drevotriesku sa koľkokrát snažia predať ako masívne drevo alebo masívny nábytok.


To však nie je naša cesta, pretože my sa nesnažíme zákazníkom len dodávať prvotriednu službu s kvalitným servisom, ale hlavne predávať naozaj krásne jedálenské stoly z masívu z ozajstného tropického indického dreva.


Náš rustikálny nábytok je vyrobený z jedných z najkvalitnejších drevín na svete, ktorý sa na výrobu masívneho nábytku vôbec používa, a to je drevo Palisander a drevo Mango. Palisandrové drevo vyniká svojou kresbou, členitosťou a štruktúrou, je tiež o niečo ťažšie ako drevo Mango. Drevina Mango je skôr jemne členité drevo bez extra výraznej kresby, ale o to viac koľkokrát zapadá do interiérov našich zákazníkov.


Niekde na Slovensku u jedného zákazníka, keď sme mu doviezli náš drevený jedálenský stôl domov, ktorá bola spojená s dopravou Zadarmo a vynáškou zadarmo, tak zákazník po rozbalení a zložení stola buchol päsťou do stola a zahlásil - Silná rodina, silný soľ - a možno v ten moment nám všetkým došlo, čo pre zákazníkov môžeme všetko robiť, ako sa dá náš predaj tovaru uchopiť a ako z toho majú naši zákazníci radosť alebo akosi zakladajú na kvalitných veciach, ktoré bežne potrebujú pre svoje životné šťastie.


Ono vracať sa k nejakej drevotrieske každý deň a každý deň pri nej raňajkovať, obedovať, večerať a báť sa, že po vykĺznutí príboru a jeho páde na dosku stola, že urobí dierku alebo zárez, nie je príjemný pocit.


Naše jedálenské stoly, ktoré dovážame priamo z Indie a necháme priamo vyrábať v stolárskych dielňach v Indii majú to kúzlo, že nie sú len krásne, nevšedné, ale hlavne robia radosť komukoľvek, kto sa k takému jedálenskému stolu posadí.


Preto sa Vám snažíme ponúkať produkty, ktoré máme alebo niektoré by sme chceli mať sami pri sebe doma. Nepredávame a neponúkame niečo, čo by akokoľvek nekorešpondovalo s našou myšlienkou a víziou kvalitného nábytku. Dovolíme si aj povedať, že nemáme žiadne reklamácie, pretože dodávame skutočne kvalitný masívny rustikálny nábytok. V neposlednom rade Vám chceme v tomto článku oznámiť, že kým nábytok z masívu docestuje k Vám domu a kým ho rozbalíte a usadíte na svoje miesto, tak vždy prebieha výstupná a vstupná prehliadka každého kusu nábytku, pretože a teraz sa budeme opakovať. chceme Vám dodávať taký nábytok, ktorý by sme sami chceli doma.
Nakúpte u nás a presvedčte sa, že tento článok nie je len článok, ale je to realita spojená s myšlienkou našej spoločnosti furniture-nabytok.sk