Záhradný nábytok snov

Leto už klope na dvere a s ním aj záhradná sezóna plná grilovačiek, posedení a oddychu. Túžite po letnom relaxe s priateľmi či rodinou na vzduchu za prítomnosti slnka a dobrej nálady? To, čo vaša záhrada potrebuje je poriadny masívny stôl. Tých máme v ponuke nespočetne veľa.

Prečo investovať do masívneho nábytku?

 

Vo všeobecnosti platí, že masív je výnimočne trvácny a odolný nábytok. Vydrží dlho a nepoškodí sa tak jednoducho. Toto sa hodí ešte viac, keď ide o nábytok vonku. Musí odolávať poveternostným podmienkam, čiže horúcim dňom, ale aj dlhému dažďu a zime.

Vyberte ten správny!

 

Ponuka je široká, stačí si vybrať. Musíte vedieť, akú veľkosť by vám vyhovovala. Záleží veľmi aj na výške stola. Na výber máte až zo 6 farieb. Chcete hranatý stôl?  Aké a koľko nožičiek by mal stôl mať? Toto všetko sa musí brať do úvahy pri vašom výbere.

Epoxidová živica - ako urobiť z úžasného dokonalé

 

Ak neviete o čo ide, neviete o čo prichádzate. V našej ponuke máme kopec kusov, ktoré obsahujú túto estetickú vychytávku. Ide o vzor v dreve, ktorý na prvý pohľad očarí každého. Je to náš tip pre vás. Určite zvážte aj tento skvost medzi masívmi.

 

Vonku vynikne masívny nábytok ešte viac ako vnútri ak vyberiete ten správny. Ak sa chcete pochváliť nádhernou záhradou, pomôže vám masívny stôl. Určite si nenechajte ujsť náš výpredaj a užite si leto s novým kvalitným masívnym nábytkom!