Rustikálne masívne spálne

Medzi najpríjemnejšie miesta v dome patrí neodmysliteľne spálňa, kde obvykle trávime najviac času. Predsa len spánok zaberie asi tretinu života priemerného človeka. Práve spálňa by tak mala byť miestom, ktoré by sme si mali zariadiť čo najkvalitnejším nábytkom. Pokiaľ preferujete špičkovú kvalitu bez kompromisov, ste na správnom mieste, pretože u nás ju vždy nájdete.

V kategórii spálne ponúkame nielen masívne postele, ktoré sú rôzne zdobené, či už kovom alebo rôznymi drevenými výrezmi, ale nájdete tu aj krásny rovný, hladký povrch, ktorý Vám nebude nijako narušovať Váš štýl v spálni. Postele z masívu sú hlavne skvelou investíciou, pretože, ako sa hovorí „nekvalitnú vec človek kupuje dvakrát“ a u postelí to platí dvojnásobne. Takže odporúčame, nešetrite na posteliach, zaobstarajte si kvalitnú masívnu posteľ. Je predsa dôležité, aby posteľ nevŕzgala, neškrípala, aby krásne vyzerala, pretože kam inam by sa mal človek tešiť po náročnom pracovnom dni, keď nie do postele.

Rovnako tak ako u iných kategórií, tak aj tu má každý náš zákazník možnosť vybrať si celú spálňu z rôznych zostáv či kolekcií, ktoré mu uľahčia nákup, výber a má záruku, že výber spálne z danej kolekcie sa bude k sebe hodiť nielen rozmermi, ale hlavne štýlom a celkovým nádychom harmónie.

V sekcií spálni ponúkame samozrejme aj iné zariadenie – nájdete tu napríklad:

Masívne nočné stolíky, najlepšie samozrejme pre každého člena spálne vlastný nočný stolík, ktorý patrí do každej spálne a sú ich veľmi dôležitou a neodmysliteľnou súčasťou.

Masívne šatníkové skrine, pretože predsa nikto nechce, aby sa mu váľalo oblečenie všade po miestnosti. Šatníková skriňa naviac dodáva spálni honosnosť a plnosť priestoru.

Komody z masívu, ktoré môžete rôzne kombinovať zásuvky so skrinkami a každý má možnosť si vybrať naozaj z bohatej ponuky komôd v rôznych usporiadaniach úložných priestorov.

Masívne toaletné stolíky alebo masívne zrkadlá, čo už je viac menej taká ženská časť, pretože žiadna žena a vlastne v dnešnej dobe ani žiaden muž si nevie predstaviť spálňu bez zrkadla. Toaletný stolík naviac často klienti a klientky používajú nielen na dámske šminky či odkladanie vecí, ale aj na postavenie televízie, pretože z postele je ideálna výška na pozeranie na toaletný stolík, kde stojí televízia. To je ale už čisto subjektívny pocit a rozhodne Vás nechceme nabádať, aby bola v spálni televízia.

Všetko je vyrobené z najlepšieho a najkvalitnejšieho masívneho dreva a ručne spracované od prvotriednych výrobcov nábytku z Indie.