Obývacia izba v rustikálnom štýle sa hodí aj do modernej domácnosti

Rustikálny nábytok je je špecifický svojim štýlom, ktorý sa často charakterizuje ako skôr vidiecky, sedliacky a pod. Jedná sa o špeciálne opracovaný nábytok z kvalitného dreva, ktorý tak ocenia hlavne milovníci prírodných materiálov a konzervatívnejšieho dizajnu. To ale neznamená, že by sa nehodil aj do moderne zariadených domov a bytov - príkladom je naša kolekcia rustikálneho nábytku pre obývacie izby.


TV stolíky z masívneho dreva sú do obývačky ako stvorené

Perfektnou voľbou pre vašu televíziu, prípadne aj ďalšie multimediálne zariadenia, sú naše tv stolík z masívu, vyrobené z masívneho dreva. Ponúkame ich v pestrej škále rôznych prevedení - vybrať si možno ako originálne kúsky, ktoré potešia milovníkov staromódnych vecí, tak aj moderné stolíky, ktoré budú dokonale ladiť s vašou technikou.


Zaujímavým doplnkom sú drevené police

Medzi užitočné a praktické doplnky do obývacej izby patria aj police z masívneho dreva. Tento rustikálny druh nábytku sa skvele hodí aj do domácností, ktoré sú inak zariadené skôr v modernom štýle. Výhodou je najmä ich vysoká odolnosť a pevnosť, ktorú zaručuje výroba z mimoriadne kvalitného a tvrdého dreva.


Pre obývacie izby sú ideálne aj naše drevené konferenčné stolíky

Ďalším druhom rustikálneho nábytku, ktorý môžeme odporučiť aj tým, ktorí nechcú aby ich obývačka pôsobila príliš zastaraným dojmom, sú konferenčné stolíky z masívu. Je možné si ich vybrať zo širokej ponuky rozmerov a prevedení (obdĺžnikové, štvorcové, so zásuvkami atď.), vždy sa ale môžete spoľahnúť na prvotriednu kvalitu, ktorá je zaistená vďaka ručnej výrobe z toho najlepšieho dreva.


Rustikálny nábytok z nášho e-shopu ponúkame hneď v šiestich dekoroch a vždy ide o produkty z Indie, vyrobené ručnou prácou. Ak budete mať záujem o iné rozmery, radi pre vás necháme vybraný produkt vyrobiť na zákazku podľa vášho zadania.