Je masívna posteľ pre vás?

Keď hľadáte ten správny kus nábytku pre vašu domácnosť, určite nezabudnete na posteľ. Je to predsa miesto, kde trávite tretinu svojho života a chcete teda, aby bola pohodlná, odolná voči poškodeniu a v neposlednom rade  esteticky výnimočná.

Kde začať?

Výhoda masívneho nábytku je, že máte na výber z nespočetného množstva variácií farieb, vzorov, tvarov a veľkostí nábytku. U nás nájdete presne to, čo potrebujete a vieme vám to sebavedomo zaručiť, pretože z našej ponuky si dokáže vybrať aj ten najnáročnejší zákazník.

Už niet cesty späť

Každý, kto už raz mal masívny nábytok vie, že kvalitnejší variant neexistuje. Toto platí posteliach z masívu dvojnásobne. Nikto ešte nikdy nepovedal, že by radšej mal posteľ z hromadnej továrenskej výroby po tom, čo už mal skúsenosť s masívom.

Stojí to za to?

Jediným problémom pre väčšinu ľudí býva cena. Čo si však len málokto uvedomuje, je to výhodná investícia do budúcnosti. Po pár rokoch by sa vám masívna posteľ opotrebovala, oslabila a jednoducho by nebola taká, ako bola, keď ste ju kúpili. Pri masívnej posteli si môžete byť istí, že vďaka jej pevnej stavbe sa neopotrebuje ani zďaleka tak rýchlo ako obyčajná.

Rozhodnutie je na vás, kúpite si lacnú posteľ, budete sa v nej cítiť priemerne, neskôr ju budete reklamovať, možno budete musieť kúpiť novú, alebo raz zainvestujete do kvality a budete v nej s radosťou zaspávať?

Naše tipy:

 

Odtieň

V spálni výborne vyniknú tmavšie tóny, hlavne, keď sú steny vo svetlých farbách alebo v bielej farbe. Skladom máme napríklad Light Walnut,čo je nádherný tmavý odtieň dreva. Ak hľadáte niečo svetlejšie, Natural je výborná voľba.

Veľkosť

Tento parameter závisí hlavne od veľkosti miestnosti. Vyhnite sa chybám ako napríklad umiestnenie príliš veľkej postele do nevyhovujúceho priestoru alebo výber malej postele do priestrannej izby. Náš tip znie: Ak sa dá, doprajte si veľkú posteľ. Keď si budete večer líhať do mohutnej postele, budete sa cítiť ako králi svojho obydlia.

Úložný priestor

Vynikajúcou voľbou je spojiť príjemné s užitočným a využiť veľkosť vašej postele z masivu ešte viac. V ponuke máme postele z masivu s úložným priestorom, ktoré si zamilujete, Môžete si tam odložiť čokoľvek bez straty estetickej stránky postele.