Prečo posteľ z masívu? Prečo je to dobrý krok?

Každý zažívame tie rána, kedy nám zazvoní budík v nastavený čas v pracovný deň, vonku prší, sneží, fúka vietor a my vieme, že musíme vyliezť zo svojho teplého pelechu a vydať sa autom alebo pešo na vlak či autobus, aby nás odviezol do práce .

Na druhú stranu je veľmi zvláštne, že cez víkendové alebo sviatočné dni, kedy vieme, že máme voľno, tak aj za predpokladu, že vonku sneží, prší alebo fúka vietor, sme na nohách a plní elánu skôr, než náš nastavený budík zazvoní. Pretože je predsa náš deň, náš voľný deň, môžeme si robiť čo chceme a nemusíme sa pozerať a brať ohľad na to, čo si oblečieme, usmievať sa na svojho nadriadeného, ​​alebo robiť veci, ktoré po nás chcú ostatní, ale robíme len to, čo sami uznáme za vhodné a čo robiť chceme a je pre nás príjemné.

Veľký predpoklad na to, aby naša rana bola lepšia z oboch vyššie popísaných pohľadov je kvalitný spánok. Každý snívame o kvalitnom spánku, o pekných snoch a príjemných ranách. Kedy sa nám tak príjemne spí. K tomu patria dve dôležité veci – kvalitný matrac a kvalitná masívna posteľ.

Pýtate sa prečo matrac? Podľa svetových štatistík, človek prespí tretinu svojho života za predpokladu, že spí 8 hodín denne. Mal by teda spať na kvalitný, pohodlný a zdravotne správne tvrdý matrac. Matrac robí spánok, matrac robí váš príjemný pocit z dobrého vyspania. Preto, nešetrite na matrac, zájdite si za odborníkov, nechajte si poradiť a zistíte, že investícia do kvalitného matraca je neodmysliteľnou a jednou z najdôležitejších investícií do vášho spánku, respektíve do vášho zdravia a vášho života.

A pýtate sa prečo posteľ? Postele z masívu 180x200 alebo posteľ z masívu 160x200 sú skvelou voľbou a investíciou do budúcnosti. V prvom rade dbajte na to, aby sa Vám páčila, bola pre Vás pohľadovo príjemná, mala pekný štýl a zakaždým, keď sa ráno prebudíte, usteliete si posteľ, rozlúčite sa s ňou – „Ahoj, vidíme sa za pár hodín, teším sa na Teba“. Keď sa pozrieme do budúcnosti, drevené postele z masívu by mali byť vyberané tak, aby s nami žili a boli príjemné, preto dbajte, aby keď si na posteľ sadnete, mali by ste mať nohy minimálne v pravom uhle. Prečo? Čas je neúprosný, nikto ho nezastaví a my starneme, preto čím vyššiu posteľ budete mať, tým lepšie sa Vám z postele bude vstávať. Rustikálna posteľ, pokiaľ je vyrobená správne a od kvalitného výrobcu, tak nevŕzga, počas spánku sa človek nespočetnekrát pohne, zmení polohu spánku, tak sa nenechajte otravovať a rušiť počas Vášho času, počas vášho času čo spíte, počas Vášho času čo patrí len Vám a Vášmu odpočinku - verte, že Vám to zaistí krásny deň, pretože pocit z dobrého vyspania je nenahraditeľný pocit a krásny štart do vášho každého dňa.