Ako si vybrať vhodnú posteľ do spálne?

Spálňa z masívu patrí medzi miesta, kde trávime veľké množstvo času – podľa štatistík u ľudí až tretinu ich života zaberie spánok. Posteľ je tak nesmierne dôležitou vecou, ​​ktorú treba vyberať veľmi starostlivo a zvoliť si takú, ktorá bude pohodlná, odolná a bude mať vyhovujúce rozmery. Na ktoré konkrétne parametre je dobré sa pri nákupe postele zamerať?


Základnou otázkou je voľba rozmerov

Nesmierne dôležitý je najmä výber tej správnej veľkosti. Do spálne sa väčšinou kupujú veľké manželské postele, častou voľbou je veľkosť 160 x 200 cm alebo 180 x 200 cm. Pre maximálne pohodlie a dostatok priestoru určite stojí za úvahu aj nadštandardné veľkosti, ako je napr. 200 x 200 cm. Všetky tieto veľkosti ponúkame v našom obchode, v prípade záujmu si môžete rustikálnu posteľ objednať aj v inom rozmere.


Veľmi dôležitý je kvalitný materiál

Postele sa vyrábajú z rôznych materiálov, od lacnejších laminových dosiek, cez čalúnené postele až po luxusné postele z masívneho dreva. Priplatiť si za kvalitu sa v tomto prípade vždy oplatí - kvalitné pevné drevo vám dlho vydrží a nemusíte sa u neho báť, že sa posteľ čoskoro zničí. Naše postele z masívu sú vždy iba z toho najlepšieho dreva (napr. palisander alebo mango) a sú vyrábané ručne v Indii. Ručíme tak zo ich 100% kvalitu a dokonalé spracovanie.


Úlohu hrá aj farba postele

Pokiaľ si potrpíte na dizajn, mali by ste farbu vašej novej postele zladiť s ostatným vybavením spálne. Všetky postele z masívu máme k dispozícii hneď v šiestich odtieňoch dreva, takže každý zákazník si môže zvoliť vhodný dekor podľa jeho preferencií alebo ostatného nábytku. Ak si chcete rovno vybaviť celú spálňu, nájdete u nás aj nočný stolík z masívu, toaletné stolíky, komody, skrine z masívu alebo zrkadlá – vždy iba z prvotriedneho masívneho dreva.