Do spálne sa najlepšie hodia kvalitné postele z masívu

Zariaďovanie nového bytu alebo domu je spojené aj s nákupom vhodného nábytku a ďalšieho vybavenia. Zatiaľ čo niektoré druhy nábytku nie sú tak dôležité a dajú sa v prípade potreby ľahko vymeniť, jednou z najdôležitejších vecí je pohodlná a kvalitná posteľ. V nej totiž trávime zhruba tretinu svojho života a to už je dosť silný dôvod na to, aby sme si na jej výbere dali dostatočne záležať.

Stávkou na istotu sú predovšetkým postele z masívu - majú veľa veľkých predností a prakticky žiadne negatíva, snáď len okrem trochu vyššej obstarávacej ceny. Tú ale bohato vynahradí fakt, že takáto posteľ vám vydrží desiatky rokov.


V čom spočívajú hlavné výhody týchto postelí?

Postele z masívneho dreva sa vyznačujú predovšetkým vysokou odolnosťou a pevnosťou, vďaka čomu vám vydržia skutočne dlho. Veľkou prednosťou je aj ich elegantný vzhľad, ktorý sa hodí do rôznych interiérov – či už máte svoju spálňu vybavenú skôr moderne alebo naopak preferujete skôr konzervatívny vzhľad. Rustikálna posteľ, ktoré nájdete v našom e-shope sú navyše vyrábané iba z toho najlepšieho dreva, ktoré patrí k tým najtvrdším na svete.


Podľa čoho vybrať vhodnú posteľ?

Kľúčovou vlastnosťou postele je predovšetkým jej rozmer – hĺbka je obvykle okolo 200 cm, šírka sa potom pohybuje od 90 cm pri jednolôžkovej posteli až po 200 cm pri veľkom dvojlôžku, ktoré sa niekedy označuje ako letisko alebo manželská posteľ. Vybrať si môžete aj odtieň dreva, aby posteľ čo najlepšie ladila s ostatným vybavením vašej spálne. U nás si pri každej drevenej posteli je možné vybrať z až šiestich odtieňov dreva, od najsvetlejšieho, cez prírodné až po veľmi tmavé. Veľmi dôležitý je potom aj správny matrac, ktorý bude pohodlný a bude sa vám na ňom dobre zaspávať.


Pri nákupe postele zbytočne nešetrite

Sú produkty, pri ktorých sa šetrenie príliš nevypláca a práve Rustikálne postele medzi ne rozhodne patria. Pre príjemný, kvalitný a ničím nerušený spánok treba vybrať naozaj kvalitnú posteľ, ktorá je vyrobená z prvotriednych materiálov. U nás si ju môžete vybrať aj na mieru a získať tak dokonalú masívnu posteľ, do ktorej sa budete každý deň tešiť.