Ako zariadiť štýlovú kanceláriu?

Potrebujete mať kanceláriu na úrovni, ktorá je reprezentatívna a moderná? V tom prípade je najlepším riešením siahnuť po kvalitnom masívnom nábytku. Ten dodá miestnosti veľmi profesionálny dojem a je trvácny. V každej kancelárií musia byť konkrétne kusy nábytku, ktoré samozrejme ponúkame v množstve rôznych druhov a prevedení. Stačí si len vybrať.

Začíname od základov

 

Možno sa zamýšľate, čo je základom kancelárie. Základom každej kancelárie je rozhodnúť sa, akým smerom sa pri zariaďovaní vyberiete. Či už sa rozhodnete pre starší štýl alebo pre modernú kanceláriu, máte si u nás z čoho vyberať.

Ďalej je potrebné zvoliť farebné prevedenie. Náš tip je vybrať tmavší odtieň masívu, pretože to dodá vynikajúcu atmosféru celej miestnosti. Ak sa však rozhodnete pre svetlejšie drevo, nič tým nepokazíte.

Čo ďalej?

 

Keď už máte vybratý štýl svojej kancelárie, musíte si stanoviť, čo vo svojej kancelárií potrebujete. Srdcom každého „kanclu'' je samozrejme písací stôl z masívu. Väčšina času, ktorý strávite vo svojej kancelárií sa odohráva práve za písacím stolom. Preto si musíte vybrať tú správnu výšku, dĺžku aj šírku. Jednoducho rozmery, ktoré budú vyhovovať vám, ale aj miestnosti.

Ku každému stolu logicky patrí aj stolička. V našej ponuke sú konkrétne druhy dreva na akýkoľvek kus nábytku, čiže si to môžete dokonalo nakombinovať podľa svojich predstáv. tým pádom bude stôl nádherne ladiť so stoličkou. Toto isté platí aj o konferenčnom stolíku.

Masívu nikdy nie je dosť!

 

Máločo vynikne v kancelárii tak vynikajúco ako masívna polica. Niektoré police výborne vyplnia celú plochu steny, čo bude vplývať na priestor útulne a dodá mu úplne iný charakter. Na policu si taktiež môžete položiť akékoľvek doplnky, ktoré dajú celej kancelárií dušu. detaily sú samozrejme na vás, ale potrebujete sa uistiť, že pre ne vytvoríte miesto.

V mnohých miestnostiach vynikne výborne knižnica a kancelária nie je žiadnou výnimkou. U nás nájdete mnoho jednoduchých knižníc, ktoré zvýraznia profesionalitu priestoru.

Ak vám nestačia všetky vyššie spomenuté druhy nábytku, máme pre vás tip. Masívne zrkadlo nemôže pokaziť nič. Určite dajte šancu aj tomuto a neoľutujete.

 

Takto vyzerá podľa nás dokonalá kancelária. Čo si  toho zoberiete vy, je len na vás. Prajeme vám príjemný čas strávený vo vašej masívnej kancelárií.